Tuesday, September 29, 2009

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Le nostre ricette preferite: un impasto milleusi!




Here is a healthy mix, and easy to do good, good!

Doses of basic

3 scoops (I use a glass) of white flour or low
a measuring cup with water calda
1 misurino di olio di oliva o di semi di girasole
1 cucchiaio di semi di sesamo (facoltativo)
1 cucchiaino di sale

Versione dolce:
aggiungete all'impasto un cucchiaio di malto o miele o zucchero di canna.

In una ciotola mescolare farina, sale, semi
fare la fontanella ed in mezzo mettere acqua e olio
impastare energicamente per ottenere un impasto elastico che risulterà un pò oleoso, ma non appiccicoso...se così non fosse aggiungete un pò di farina.
Non dovete impastare troppo, basta che gli ingredienti siano ben amalgamati.

A questo punto avete varie possibilità:

1)Stendere l'impasto con il mattarello in una placca oven, with a wheel cut into squares.
Bake in oven at 180 degrees until the crackers are not beautiful golden and crisp. Usually after approx. 15min. but it depends on your oven ...

are some good snack to accompany all types of sauces.

2) Roll out the dough into a cake pan to drill holes with a fork and bake as above. You will have the base ready for pies and cakes

3) Prepare a cream cheese and spinach, or vegetables as desired, or lentils
Roll out the dough on a parchment paper plate and lie down in the cream. Helping with the baking paper roll up the dough for strudel apple ... you can do it!
Close the edges and bake ...

Well! What do you think? Worth trying ... not!

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